domingo, 28 de junio de 2009

Llorenç de Rocafort (antes de Vallbona). Urgell



Llorenç de Rocafort (Urgell)
9 de noviembre de 2004

6 comentarios:

  1. Hola! Sóc de LLorenç i m'ha fet molta il.lusió trobar fotos del meu poble al teu blog.
    De petita havia anat a comprar a la botiga que es veu en una foto, amb la Mundeta i el Pep del Sisco, si no m'equivoco amb els noms i també els recordo asseguts al pedrís, el pedrís del Gallo, i a la creu, amb molta gent del poble que ara jo no hi són, però que han estat i encara són les arrels de Llorenç.

    ResponderEliminar
  2. Jo vaig anar amb el senyor Ramon Capdevila, fill dels de la botiga. Ramon era el meu veí a Barcelona i em va demanar que ho acompanyés. Va ser un dia molt divertit, inoblidable. El que jo no sabia és que Ramon era conscient que ja no tornaria. Per a ell va ser un viatge de comiat. Un gran tipus el senyor Ramon.

    ResponderEliminar
  3. Agraexo veure aquestes fotografies els comentaris. Soc net de la Mundeta i el Pep i nebot de l'estimat oncle Ramon. Recordo de petit els estius a Llorenç i, com no, la botiga.

    ResponderEliminar
  4. jo sóc de LLorens i també em dic Mundeta, i recordo molt bé la botiga de cal Gallo.

    ResponderEliminar
  5. Sòc filla d'aquest petit poble, encara que ja fa uns anys que no hi visc. Vivia al mateix carrer d'aquesta botiga...qui no la recorda.
    La Mundeta una gran dona y botiguera...ara el Pep ja era un altra cosa...en fi, fa molt anys de tot plegat. M'agradat molt de trobar aquest blog i veure les fotografies i els comentaris..

    ResponderEliminar
  6. M'encanta aquet poble , desde que hi vaig sobint he descobert nous llocs on no hi havia anat mai , tinc tretze anys , jo sc filla de la casa de Cal Emilia és la primera casa entran per la carretera de Vallbona de les Monges

    ResponderEliminar